Mamaliguta cu lapte -post

de nadina73 in Mancaruri de post, 15 Mar 2010 | 6084 vizualizari

 

chiar si de post ,cu lapte de soia,piticilor mei le place mamaliguta cu lapte,si eu sant innebunita dupa ea

 

INGREDIENTE

  • faina de malai glisata 400-500g
  • apa2-2-,5 l
  • lapte
  • putina sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu lapte -post:

Se pune 2-2,5 liti de pa sa fierba cu sare iar cand apa clocoteste se pune faina de malai amestecad continu  (se pune in ploaie)se face mamaliguta se lasa mai moale putin sa nu fie tare ,apoi se serveste cu lapte si o ideie de sare sau cu lapte de soia(e putin mai dulceaga cu lapte de soia ,asa e laptele de soia mai dulceag putin)

E grozav de buna cu lapte de casa (la tara)cel din mamazin totusi are alt gust fata de cel de tara,era mancarea prefera a bunici mele

E o mancare foarte usor de preparat si sanatoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu lapte -post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

mariac 1

28.03.2010, 20:46

mamaliga cu lapte e preferata mea de cand eram copil,dar cu lapte de casa e grozava,cu lapte de soia nu e dulce?

andreea_angelo 1

02.12.2012, 22:14

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Urzici grecesti